Пергола Mn1

Пергола модел НУВО е плъзгащ се широкоплощен сенник с алуминиеви водачи и конструкция. Подходяща за открити и закрити площи, може да се използва при всякакви метеорологични условия. Системата предлага устойчивост на вятър до 117 км/ч (Beaufort клас 11).
Системата се произвежда чрез използване на висок клас 6063 екструдирани алуминиеви профили, завършени с термореактивно прахово покритие, което осигурява първокласна визия и висока устойчивост при екстериорни продукти. Всички болтове, винтове и щифтове са висок клас неръждаема стомана, за да се гарантира дълъг живот на системата.
Перголата се изпълнява с трислоен PVC плат в бял, кремав или сив цвят. Стандартният цвят на профилите е RAL 8028 (кафяво). Възможно е боядисване и в други цветове по RAL.
Максимални размери - ширина до 13 м; напред - до 7 м; покрита площ - до 91 кв.м.


LED осветителен модул за пергола
Като допълнителна опция се предлага дистанционно контролиран осветителен модул (High Power LED). Лампите и кабелите са интегрирани в профилите на плата.


Сомфи

Нашите перголи стандартно се задвижват с RTS (радио Технология Сомфи) мотори Сомфи, управлявани с дистанционно управление Somfy Pure. По желание към перголата могат да се добавят и други модели дистанционни управления, сензорни или стандартни бутони, датчици за слънце и вятър, RTS отоплителен модул.


Техническа информация Пергола Нуво